Pagină web

Web design

În lumea de astăzi, este extrem de important ca fiecare site web să fie ușor de utilizat și să ofere o experiență de utilizator plăcută de pe tot felul de dispozitive. Pe site-urile noastre, punem foarte mult accent pe faptul că utilizatorul să fie capabil să gestioneze interfețele fără probleme și pe furnizarea de servicii complete prin aplicațiile noastre web. În design-urile web pe care le realizăm apar propriile imagini și grafice, adaptate nevoilor clienților, adaptate imaginii existente sau chiar reînnoite.


Design web responziv

Design-urile noastre web finalizate sunt responzive, astfel încât oferă un aspect optim de pe telefoanele mobile, tablete, laptopuri mai mici și ecrane mai mari, precum și calculatoarele.


Tipuri de site-uri web

Compania noastră asigura crearea de site-uri web unice, fie ca este o simplă pagină de prezentare, un magazin online, sau un sistem de management complex. În funcție de client, componentele necesare pot fi selectate individual. În sistemele noastre web, vă puteți monitoriza cu ușurință paginile, utilizatorii, statisticile site-ului, vă puteți scrie propriul blog, puteți oferi un forum și multe altele!


Framework-ul Lithea

Pentru proiectele noastre, folosim framework-ul Lithea, care a stat la baza diferitelor sisteme web de mai bine de 10 ani. În sistemul Lithea sunt utilizate următoarele tehnologii:

PHP JavaScript HTML CSS MySQL

SEO

Un site web nu merită crearea dacă nu are vizitatori activi, așa că este extrem de important să ne acordăm atenție optimizării cu motoarele de căutare. Site-urile web pe care le-am creat reprezintă un scor mare și sunt plasate în fruntea rezultatelor cu o relevanță ridicată, ajutând astfel traficul site-ului.


Pagini multilingve

Site-urile noastre web pot fi create în mai multe limbi. În mod implicit, paginile pot fi scrise în engleză, română sau maghiară. Dacă este necesar, paginile pot fi traduse în alte limbi cu ajutor extern.


În ce caz ar trebui să ne alegeți?

Compania noastră se ocupa de crearea aplicațiile web dorite atât pentru întreprinderi mici cât și mari, instituții și persoane publice. Salutăm aplicațiile de la toți clienții dragi care doresc o pagină de prezentare pentru afacerea lor mică sau mare, prin care să-și prezinte activitățile, sau chiar să ne asumăm crearea unui magazin web pentru distribuția produselor.